НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ "ПОЛІТИЧНІ ПРОБЛЕМИ МІЖНАРОДНИХ СИСТЕМ ТА ГЛОБАЛЬНОГО РОЗВИТКУ НАПРИКІНЦІ ХХ - НА ПОЧАТКУ ХХI CТОЛІТТЯ" - Баканова, А.; Бузько, Є.; Ванян, В.; Воробйова, М.; Гербеєв, А.; Драгомирова, О.; Надибський, М.; Нерез, М.; Нікіфорова, I.; Пономаренко, В.; Романова, В.; Романюк, П.; et al. (Міжнародні та політичні дослідження, 2019)
Наукова конференція для молодих викладачів, аспірантів та магістрів, які навчаються за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, за участю декана Факультету міжнародних відносин, політології та соціології В. В. Глебова, завідувача кафедри міжнародних відносин О. І. Брусиловської, викладачів та гостей університету, відбулася 9 вересня 2019 року на ФМВПС ОНУ імені І. І. Мечникова. Серед основних питань, що розглядалися на конференції – аналіз політики міжнародних організацій на сучасному етапі, зовнішньої політики держав, міжнародних конфліктів, проблеми ядерного стримування.