ДОСЛІДЖЕННЯ ПРИРОДИ КОРДОНІВ У СУЧАСНІЙ ЄВРОПІ - Koval, I. M. (Міжнародні та політичні дослідження, 2019)
Дослідження природи кордонів у сучасній Європі. Рецензія на монографію "Старі межі - нові виклики, нові кордони - старі виклики. Демежування та повторне межування в сучасній Європі. Під ред. Ярослава Янчака (Серія Collegium Polonicum, Band 34. - Logos Verlag, 2019).