ІНФОРМАЦІЙНІ СТРАТЕГІЇ УКРАЇНИ: ГЛОБАЛЬНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ ВИМІРИ - Фісанов, В. П. (Міжнародні та політичні дослідження, 2019)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ДМИТРА ДУБОВА ТА МИКОЛИ ОЖЕВАНА «Homo ex Machina. Філософські, культурологічні та політичні передумови формування конвергентного суспільства: монографія» (Ожеван М. А., Дубов Д. В. Homo ex Machina. Філософські, культурологічні та політичні передумови формування конвергентного суспільства: монографія. – К.: НІСД, 2017. 272 с.