III НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ "ПОЛІТИЧНІ ПРОБЛЕМИ МІЖНАРОДНИХ СИСТЕМ ТА ГЛОБАЛЬНОГО РОЗВИТКУ" - Браїло, А.; Цеховалова, А.; Богаченко, Ю.; Закарян, А.; Кожухарєнко, О.; Коміссаржєвська, С.; Романов, В.; Алексєєва, К.; Балабан, Є.; Донець, М.; Курандо, М.; Насіківська, В.; et al. (Міжнародні та політичні дослідження, 2020)
Наукова конференція для молодих викладачів та магістрів, які навчаються за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, за участю декана Факультету міжнародних відносин, політології та соціології В. В. Глєбова, завідувача кафедри міжнародних відносин О. І. Брусиловської, викладачів та гостей університету, відбулася 8 червня 2020 р. на ФМВПС ОНУ імені І. І. Мечникова. Серед питань, що розглядалися на конференції: аналіз теорії міжнародних відносин (Юлія Багаченко), політики міжнародних організацій (Анастасія Браїло, Ольга Кожухаренко), зовнішньої політики держав (Авеліна Цеховалова, Каріна Алексеєва, Євген Балабан, Максим Волков, Анна Закарян, Світлана Коміссаржевська, Катерина Комяга, Лев Кусик, Дарія Мислицька, Віра Насіківська, Володимир Романов, Данило Сандул), міжнародних конфліктів (Марія Донець), проблеми ядерного стримування (Ія Елькамалі, Валерія Георгієва, Марія Курандо).