ІНФОРМАЦІЙНА ПОЛІТИКА КРАЇН В УМОВАХ ЕЛЕКТОРАЛЬНИХ КАМПАНІЙ НА ПРИКЛАДІ США ТА УКРАЇНИ - Фролова, О. М.; Кайло, М. І. (Міжнародні та політичні дослідження, 2022)
У статті проаналізовано сутність електоральних кампаній, окреслюються основні завдання та етапи їх проведення, розглядаються особливості інформаційного забезпечення ведення електоральних кампаній. Досліджуються американські стандарти розробки політичних PR-технологій забезпечення проведення електоральних кампаній та розглядаються особливості організації політичної реклами у ЗМІ та соціальних мережах кандидатів у США. Проаналізовано українські стандарти розробки політичних PR-технологій забезпечення проведення електоральних кампаній. Розглянуто особливості організації політичної реклами кандидатів в Україні у ЗМІ та соціальних мережах. Аналізується український досвід інформаційної політики під час проведення електоральних кампаній та вивчаються основні проблеми інформаційного забезпечення електоральних кампаній, а також пропонуються шляхи їх вирішення.