V НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПОЛІТИЧНІ ПРОБЛЕМИ МІЖНАРОДНИХ СИСТЕМ ТА ГЛОБАЛЬНОГО РОЗВИТКУ» - Глєбов, С.; Захарченко, А.; Кіріяк, Є.; Кондрашова, О.; Коноваленко, О.; Лозійчук , В.; Майстренко , Ю.; Максименко, І.; Скрипнік, М.; Поблє , Д. (Міжнародні та політичні дослідження, 2022)
Наукова конференція для викладачів, студентів PhD та магістрів, які навчаються за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, за участю декана Факультету міжнародних відносин, політології та соціології Віктора Глебова, завідувача кафедри міжнародних відносин Ольги Брусиловської, викладачів та гостей університету, відбулася 12 травня 2022 р. на ФМВПС ОНУ імені І. І. Мечникова. Серед питань, що розглядалися на конференції чільне місце зайняв аналіз теорії міжнародних відносин (О. Коноваленко, Д. Побле), вузлових проблем міжнародних відносин (С. Глебов, А. Захарченко, Ю. Майстренко, І. Максименко), зовнішньої політики держав (Є. Кіріяк, О. Кондрашова, В. Лозійчук, М. Скрипник).