I КОНФЕРЕНЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ МАГІСТРАТУРИ ТА МОЛОДИХ ДОСЛІДНИКІВ «MEDITERREG GRADUATE CONFERENCE» - Мороз, Ю.; Пенгрін, С.; Пінгінг I.; Спіцина, А.; Стурмак, К.; Твердохліб, К.; Усатюк, К.; Янг, Ю. (Міжнародні та політичні дослідження, 2022)
Наукова конференція для студентів магістратури та молодих дослідників, які навчаються за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, була проведена в рамках проекту 101047919 – MEDITERreg «КІЛЬЦЕ СЕРЕДЗЕМНОМОР’Я: РЕГІОНАЛЬНІ СТУДІЇ». Модуль Жан Монне (Тип гранту ERASMUS-JMO-2021-MODULE) реалізується кафедрою міжнародних відносин та очолюється завідувачкою кафедри Ольгою Брусиловською. Конференція відбулася 26 травня 2022 р. он-лайн. Серед питань, що розглядалися на конференції чільне місце зайняв аналіз теорії та практики регіоналізму в Середземномор’ї.